Allround Winkelmedewerker De Garage

Solliciteer nu

Allround Winkelmedewerker De Garage

We kunnen samen alvast één ding afvinken; jouw passie voor interieur! Als je ook nog eens blij wordt van het werken in de inspirerende wereld van Loods 5 en het helpen van klanten, dan is dit een match! Voor onze Loods 5 Garage in Zaandam zijn wij op zoek naar jou.

32-40 uur · Zaandam · Winkel

We zoeken een allround winkelmedewerker met ervaring. Naast het beheersen van de nodige verkoop-skills hechten wij veel waarde aan een fijne werksfeer op de vloer. Heb jij een goede werkhouding, ben je collegiaal, communicatief sterk, kun jij het overzicht houden op drukke dagen en heb jij ervaring in de retail? Lees dan gauw meer over jouw toekomstige functie.

Een dag als allround winkelmedewerker bij Loods 5 Garage:

Goedemorgen! Je stapt binnen bij Loods 5 Zaandam. Je haalt het eerste overheerlijke kopje koffie van de dag en sluit om 09.30 uur aan bij jouw collega’s voor de dag start. Het is tijd om de planning van de dag door te nemen.

Wanneer het drukker begint te worden is het jouw kans om uit te blinken in adviseren en onderhandelen! Je helpt klanten, beantwoord vragen en rekent hun vondsten af.

Naast de verkoop en boeken van transporten houd je ook goed contact met onze deelnemers om de outlet aantrekkelijk te houden en vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.

De dag is voorbijgevlogen, rond 18.00 uur sluit je samen met je collega’s af en ga je gegarandeerd met een glimlach op je gezicht naar huis toe. 

Jij bent:

 • Energiek;

 • Klantgericht;

 • Commercieel;

 • Fit en semi- sterk! (Loods 5 Garage is groot, het kan er hectisch zijn en er wordt veel gesjouwd);

 • Flexibel (Loods 5 Garage is zeven dagen per week open, wij vragen beschikbaarheid op feestdagen, tijdens vakantieperiodes en 1 weekenddag per week);

 • Je beheerst de Nederlandse taal.

Jij krijgt:

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en 8% vakantiegeld;

 • Reiskostenvergoeding (wanneer je verder weg woont dan 10km) en een pensioenregeling;

 • 25 vakantiedagen (bij fulltime) en de mogelijkheid om dagen bij- en te verkopen;

 • Een sport jaarabonnement budget tot € 120,-;

 • 20% op onze Loods artikelen en 50% korting in het Loods 5 restaurant;

 • Toegang tot ons online leerplatform waarmee je jouw kennis en vaardigheden verder kunt uitbreiden;

 • Een mooie, inspirerende werkplek die voelt als thuis met de lekkerste koffie en de leukste collega’s! 

Ben jij onze nieuwe winkelmedewerker?

Als winkelmedewerker ben je onze meest flexibele collega! Je rekent de mooiste spullen uit de winkel af met blije klanten en helpt bezoekers op weg in de winkel. Je springt bij in het magazijn, aan de informatiebalie of op andere plekken waar je nodig bent. Ben jij enthousiast, gezellig en flexibel genoeg voor deze functie?

Diversiteit vinden wij belangrijk. Waarom? Diversiteit zorgt namelijk voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar recruitment@loods5.nl of neem contact met ons op via de WhatsApp button. We helpen je graag verder!