Backoffice Stagiair(e)

Solliciteer nu

Backoffice Stagiair(e)

We kunnen samen alvast één ding afvinken: jouw passie voor backoffice! Als je ook nog eens blij wordt van het werken in de inspirerende wereld van Loods 5, graag bezig bent met (administratieve) processen, energie krijgt van een creatieve omgeving en een oog voor detail hebt dan zijn wij een goede match!

32-40 uur · Haarlem · Backoffice

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die graag stage wil lopen bij het backoffice team van Loods 5 Eigen Collectie, Loods 5 Design en Loods 5 Kunst. Ben je nieuwsgierig hoe de mooiste interieuritems in onze winkels en op Loods5.nl terecht komen en lijkt het je interessant om alles te leren over de (administratieve) processen die hierbij komen kijken? Lees dan verder!

Over ons

Loods 5 is met haar unieke concept niet meer weg te denken in de interieur branche. In onze 5 vestigingen en uiteraard online, huisvesten wij de collecties van vele deelnemers en daarnaast ook onze Eigen Collectie en Kunst en Design afdeling met een geheel eigen vormgeving en karakter. Loods 5 Eigen Collectie is ons eigen merk binnen Loods 5. Met een team van enthousiaste interieur-fanaten zetten wij vanuit het hoofdkantoor in Haarlem een volledige collectie aan meubels en accessoires neer met een eigentijds karakter. Op onze Design en Kunst afdeling selecteren wij de mooiste merken en bijzondere kunstwerken. Lekker divers dus! We omarmen creativiteit, zijn ondernemend en vol met energie. We denken groot, maar onze cultuur is persoonlijk met korte communicatielijnen waardoor je je snel thuis voelt. Want je thuis voelen vinden wij bij Loods 5 belangrijk. Voor zowel onze particuliere en zakelijke klanten als onze medewerkers.

Over de stage

Als backoffice stagiair ondersteun je het inkoop- en backofficeteam op diverse vlakken, maar met name bij het artikelbeheer. Denk hierbij aan het aanmaken, opvoeren en up-to-date houden van productinformatie, zowel offline als online. Ook ondersteun je bij fotoshoots en zorg je er samen met het backofficeteam voor dat de collega’s op de winkelvloer van alle informatie zijn voorzien om klanten aan het allermooiste interieur te kunnen helpen. Denk aan informatiebordjes, prijslijsten en artikelkaartjes.

Ons team

Ons team bestaat inkopers, inkoopassistenten, backofficemedewerkers en customer care specialisten. We werken nauw samen met andere afdelingen binnen het hoofdkantoor en met de collega’s op de winkelvloer.

We werken hard om de mooiste collecties samen te stellen en te kunnen verkopen. Daarnaast is er natuurlijk genoeg ruimte voor gezelligheid en waarderen wij creatieve ideeën en eigen input. Kom jij ons team versterken?

Dit ben jij

 • Een enthousiaste MBO/HBO student op zoek naar een meewerkstage; 

 • Iemand met een positieve en nieuwsgierige mindset;

 • Je bent secuur, wellicht een tikje perfectionistisch, met oog voor detail;

 • Je kunt gestructureerd werken – zowel zelfstandig als in teamverband;

 • Je bent gewend te werken met Microsoft Office en diverse Adobe programma’s;

 • Je legt snel verbanden en denkt altijd een stapje vooruit;

Je krijgt van ons:

 • Een stagevergoeding van €300,- bruto per maand o.b.v. fulltime werkweek;

 • Reiskostenvergoeding €0,23 cent per km;

 • 25 vakantiedagen op jaarbasis o.b.v. fulltime werkweek;

 • 20% korting op Loods 5 artikelen (eigen merk);

 • Een Loods 5 Cadeaukaart t.w.v. 25,00 euro op jouw verjaardag;

 • Een laptop van de zaak;

 • De leukste collega’s, heerlijke koffie en gezellige personeelsfeesten;

 • Een werkplek in het prachtige Haarlem;

 • Uiteraard in overleg de mogelijkheid, tijd en ruimte om aan opdrachten en projecten voor je opleiding te werken.

Word jij onze nieuwe Backoffice stagiair?

Ben je geïnteresseerd en wil je bij ons aan de slag? Dan zien we jouw enthousiaste sollicitatie graag tegemoet en bellen we je snel op om je sollicitatie door te spreken. De stageduur is minimaal 4-6 maanden, in overleg kan dit langer zijn.

Diversiteit vinden wij belangrijk. Waarom? Diversiteit zorgt namelijk voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar recruitment@loods5.nl of neem contact met ons op via de WhatsApp button. We helpen je graag verder!