Horeca Medewerker

Solliciteer nu

Horeca Medewerker

We kunnen samen alvast één ding afvinken; jouw passie voor horeca! Als je ook nog eens blij wordt van het werken in de inspirerende wereld van Loods 5, het verzorgen van de gasten en als jij een echte alleskunner bent, dan is dit een match! Voor onze Loods 5 winkel in Amersfoort zijn wij op zoek naar jou.

32 uur · Amersfoort · Horeca

Samen met het team zorg jij ervoor dat de Loods 5 klanten kunnen genieten van heerlijke, dagverse en huisgemaakte gerechten. Daarnaast heb jij een inspirerende werkplek, die er elke dag anders uit kan zien. Je bent multi-inzetbaar en zit boordevol energie. Wij hechten veel waarde aan een fijne werksfeer op de vloer, en jij ook! Heb jij een goede werkhouding, ben je collegiaal, servicegericht en kun jij het overzicht houden op de piekmomenten? Lees dan gauw meer over jouw toekomstige functie.

Een dag als horecamedewerker bij Loods 5:

Goedemorgen! Je stapt binnen bij Loods 5 Amersfoort. Je haalt het eerste overheerlijke kopje koffie van de dag en sluit om 09.30 uur aan bij jouw collega’s voor de dag start (op zondag om 11.30 uur). Het is tijd om de planning van de dag door te nemen. Samen met je collega’s doe jij de voorbereidingen voor de belegde broodjes, maar ook het maken van de sappen en smoothies. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het bereiden en het uitgeven van dranken, het á la minute beleggen van broodjes en het maken van salades wanneer deze besteld worden. Ook houd jij je actief bezig met het opnemen van bestellingen aan de kassa, de afhandeling hiervan en aanvullende (schoonmaak) werkzaamheden in het restaurant. Tegen het einde van de dag help jij je collega in de spoelkeuken om de laatste vaat weg te werken en het serviesgoed weer op te ruimen. De dag is weer voorbijgevlogen, rond 18.00 uur sluit je samen met je collega’s af en ga je gegarandeerd met een glimlach op je gezicht naar huis toe. 

Jij bent:

 • Energiek;

 • Klantgericht;

 • Commercieel;

 • Fit en semi- sterk! (Loods 5 Amersfoort is 19.000 M2 groot en er wordt gesjouwd);

 • Flexibel (Loods 5 Amersfoort is zeven dagen per week open, wij vragen beschikbaarheid op feestdagen, tijdens vakantieperiodes en ten minste 1 weekenddag per week);

 • Je beheerst de Nederlandse taal.

Jij krijgt:

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en 8% vakantiegeld;

 • Reiskostenvergoeding (wanneer je verder weg woont dan 10km) en een pensioenregeling;

 • 25 vakantiedagen (bij fulltime) en de mogelijkheid om dagen bij- en te verkopen;

 • Een sport jaarabonnement budget tot € 120,-;

 • 20% op onze Loods artikelen en 50% korting in het Loods 5 restaurant;

 • Een Loods 5 Cadeaukaart t.w.v. 25,00 euro op jouw verjaardag;

 • Toegang tot ons online leerplatform waarmee je jouw kennis en vaardigheden verder kunt uitbreiden;

 • Een mooie, inspirerende werkplek die voelt als thuis met de lekkerste koffie en de leukste collega’s! 

Kom werken bij Loods 5 Lekkers!

Vind je het leuk om in de horeca te werken, maar wil je wel graag overzichtelijke werktijden? Bij Loods 5 Lekkers werk je als de winkel open is. Je bent dus nooit laat thuis!

Diversiteit vinden wij belangrijk. Waarom? Diversiteit zorgt namelijk voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar recruitment@loods5.nl of neem contact met ons op via de WhatsApp button. We helpen je graag verder!