Magazijnmedewerker Loods 5 Eigen Collectie

Solliciteer nu

Magazijnmedewerker Loods 5 Eigen Collectie

Ben jij toe aan een volgende stap op het gebied van logistiek? Lees dan snel verder!

40 uur · Zaandam · Magazijn

Over de functie

Voor ons magazijn in Westknollendam zoeken we een ijzersterke magazijnmedewerker die van aanpakken houdt en netjes werkt. In deze functie maak je deel uit van een klein, maar gedreven team met enthousiaste collega’s. In ons magazijn komen de containers met alle nieuwe producten binnen. Deze voorraad wordt vervolgens verdeeld over onze vijf winkels en belanden daar in de schappen, klaar om door onze klanten gevonden te worden. Je werkt mee aan de ontvangst van binnenkomende goederen, verzamelt geplaatste web orders en helpt mee met het verzendklaar maken van bestellingen. We zorgen goed voor onze voorraad en verwachten dus ook dat jij je als een olifant met zijden handschoentjes in onze porseleinkast (magazijn) beweegt. Iedere dag help jij mee met het picken en verzendklaar maken van artikelen voor in onze winkels en klanten. Daarnaast hou je de voorraad in de gaten en zorg je ervoor dat alles op tijd weer aangevuld staat in het magazijn. De werktijden in het magazijn zijn maandag t/m vrijdag van 08:00-16:30 

Over Loods 5 Eigen Collectie

Bij Loods 5 is ''Loods 5 Eigen Collectie'' verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de eigen merken. Ons huismerk staat garant voor artikelen die gemaakt zijn met oog voor detail, hoge kwaliteit meubels en accessoires waar je jaren plezier van hebt. De collectie is divers en verrassend; van trendy tot basic. Het hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem en het magazijn in Westknollendam.

Over jou:

 • Je bent een teamplayer;
 • Houdt ervan om fysiek bezig te zijn;

 • Bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Hebt geweldige orderpick skills;
 • Je staat ervoor open om via ons je reachtruck certificaat te behalen.

Jij krijgt:

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en 8% vakantiegeld;

 • Reiskostenvergoeding (wanneer je verder weg woont dan 10km) en een pensioenregeling;

 • 25 vakantiedagen (bij fulltime) en de mogelijkheid om dagen bij- en te verkopen;

 • Een sport jaarabonnement budget tot € 120,-;

 • 20% op onze Loods artikelen en 50% korting in het Loods 5 restaurant;

 • Toegang tot ons online leerplatform waarmee je jouw kennis en vaardigheden verder kunt uitbreiden;

 • Een mooie, inspirerende werkplek die voelt als thuis met de lekkerste koffie en de leukste collega’s!

Word jij onze nieuwe magazijnmedewerker?

Diversiteit vinden wij belangrijk. Waarom? Diversiteit zorgt namelijk voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar recruitment@loods5.nl of neem contact met ons op via de WhatsApp button. We helpen je graag verder!