Marketing Stagiair(e)

Solliciteer nu

Marketing Stagiair(e)

We kunnen samen alvast één ding afvinken: jouw passie voor marketing! Als je ook nog eens blij wordt van het werken in de inspirerende wereld van Loods 5, het liefste content maakt over interieur, graag creatief bezig bent en een oog voor commercie hebt dan zijn wij een goede match!

40 uur · Haarlem · Marketing

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die graag stage wil lopen bij het marketingteam. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

Over ons

Loods 5 is met haar unieke concept niet meer weg te denken in de interieur branche. In onze 5 vestigingen en uiteraard online, huisvesten wij de collecties van vele deelnemers en daarnaast ook onze Eigen Collectie en Kunst en Design afdeling met een geheel eigen vormgeving en karakter. Loods 5 Eigen Collectie is ons eigen merk binnen Loods 5. Met een team van enthousiaste interieur-fanaten zetten wij vanuit het hoofdkantoor in Haarlem een volledige collectie aan meubels en accessoires neer met een eigentijds karakter. Op onze Design en Kunst afdeling selecteren wij de mooiste merken en bijzondere kunstwerken. Lekker divers dus! We omarmen creativiteit, zijn ondernemend en vol met energie. We denken groot, maar onze cultuur is persoonlijk met korte communicatielijnen waardoor je je snel thuis voelt. Want je thuis voelen vinden wij bij Loods 5 belangrijk. Voor zowel onze particuliere en zakelijke klanten als onze medewerkers.

Bij Loods 5 vinden wij diversiteit belangrijk. Diversiteit zorgt voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom.

Over de functie

Als marketing stagiair ondersteun je het marketing & communicatie team op diverse vlakken. Je houdt je bezig met een instore doelgroep onderzoek, definieert dit en brengt (mogelijke) verschillen per locatie, online doelgroep etc. in kaart. Daarnaast help je mee met het bedenken van content en het schrijven van teksten voor blogs en nieuwsbrieven. Ook ga je aan de slag met het opmaken van content pagina's, het optimaliseren van het online aanbod en denk je actief mee over nieuwe concepten, campagnes en shoots. Wij werken nauw samen met zowel collega's van andere afdelingen als externe bureaus om 360 graden campagnes te realiseren.

Ons team

Ons marketing team bestaat uit een marketing manager, digital content creator, e-commerce specialist en een campagne manager! We werken hard om Loods 5 zo goed mogelijk op de kaart te zetten en daarnaast is er natuurlijk genoeg ruimte voor gezelligheid. Kom jij ons team versterken?

Dit ben jij

 • Een enthousiaste marketingcommunicatie MBO/HBO student voor een meewerkstage; 

 • Iemand met een positieve en nieuwsgierige mindset;

 • Die goed én graag schrijft, niet bang is om zelf een interview te regelen;

 • Gestructureerd kan werken – zowel zelfstandig als in teamverband;

 • Die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen als het gaat om social media en content;

 • Iemand die creativiteit snapt en weet hoe je op social media het beste de doelgroep van Loods 5 inspireert;

 • Heeft ervaring met het werken in adobe programma's;

 • Beschikbaar vanaf september, maar in de zomer starten mag ook.

Je krijgt van ons:

 • Een stagevergoeding van €300,- bruto o.b.v. fulltime werkweek;

 • Reiskostenvergoeding € 0,23 cent per km;

 • 25 vakantiedagen (bij fulltime);

 • 20% korting op Loods 5 artikelen (eigen merk);

 • Een laptop van de zaak;

 • We zijn graag samen op het kantoor, maar (incidenteel) thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden;

 • De leukste collega’s, heerlijke koffie en gezellige personeelsfeesten;

 • Een werkplek op een historisch grachtenpand in het hartje van Haarlem centrum. Op 5 min loopafstand van Haarlem station.

Word jij onze nieuwe Marketing stagiair?

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving? Ben je geïnteresseerd en wil je bij ons aan de slag? Dan zien we jouw enthousiaste sollicitatie graag tegemoet en bellen we je snel op om je sollicitatie door te spreken. Let op: deze stage is vanaf september. Mocht je al eerder willen/kunnen beginnen dan staan wij hiervoor open.

Diversiteit vinden wij belangrijk. Waarom? Diversiteit zorgt namelijk voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar recruitment@loods5.nl of neem contact met ons op via de WhatsApp button. We helpen je graag verder!