Senior Verkoopmedewerker

Solliciteer nu

Senior Verkoopmedewerker

We kunnen samen alvast één ding afvinken; jouw passie voor interieur! Als je ook nog eens blij wordt van het werken in de inspirerende wereld van Loods 5, het verkopen van meubels en accessoires van onze eigen collectie en het adviseren van klanten tijdens het winkelen, dan is dit een match! Voor onze Loods 5 winkel in Amersfoort zijn wij op zoek naar jou.

32-40 uur · Amersfoort · Winkel

We zoeken een senior verkoopmedewerker die veel ervaring heeft in het verkopen van meubels. Naast het beheersen van de nodige verkoop-skills hechten wij veel waarde aan een fijne werksfeer op de vloer. Heb jij een goede werkhouding, ben je collegiaal, communicatief sterk, kun jij het overzicht houden op drukke dagen en heb jij ervaring in de retail? Lees dan gauw meer over jouw toekomstige functie. 

De functie:

Als senior verkoopmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het verkopen van onze producten. Je adviseert klanten tijdens de aanschaf van hun nieuwe meubels en accessoires en begeleidt hen bij de betaling. Je hebt als senior verkoopmedewerker veel kennis van de producten die wij verkopen. Denk aan materialen, levertijden en opstellingen gebruik.

Bovendien ben jij verantwoordelijk voor het delen van nieuwe werkwijzen en het inwerken van nieuwe medewerkers. Ook behandel jij binnenkomende klachten en draag je zorg voor een goede winkelbeleving voor de klanten. Wanneer zowel de Floormanager als Assistent Floormanagers afwezig zijn, ben jij het eerste aanspreekpunt van en voor de afdeling.

Een dag als verkoopmedewerker bij Loods 5:

Goedemorgen! Je stapt binnen bij Loods 5 Amersfoort. Je haalt het eerste overheerlijke kopje koffie van de dag en sluit om 09.30 uur aan bij jouw collega’s voor de dag start (op zondag om 11.30 uur). Het is tijd om de planning van de dag door te nemen.

Het begint drukker te worden in de winkel dus je springt bij achter de meubelbalie. Dit is jouw kans om uit te blinken! Je adviseert klanten, beantwoord vragen en helpt hen om hun droominterieur te vinden.

Door jouw positieve, energieke en deskundige houding sluit jij het verkoopgesprek af met het maken van een verkooporder. Naast sales houd je ook overzicht over de hele afdeling, trek je tussendoor de schappen recht en schiet je nog even te hulp in het magazijn.

De dag is voorbijgevlogen rond 18.00 uur sluit je samen met je collega’s af en ga je gegarandeerd met een glimlach op je gezicht naar huis toe. 

Jij bent:

 • Een ervaren verkoopmedewerker met minimaal 4 jaar werkervaring.

 • Energiek;

 • Klantgericht;

 • Commercieel;

 • Fit en semi- sterk! (De Loods 5 Amersfoort is 19.000 M2 groot en er wordt gesjouwd);

 • Flexibel (De Loods 5 Amersfoort is zeven dagen per week open, wij vragen beschikbaarheid op feestdagen, tijdens vakantieperiodes en ten minste 1 weekenddag per week);

 • Op zaterdag én zondag beschikbaar (je zal iedere week één weekenddag werken, afwisselend op zaterdag of zondag);

 • Je beheerst de Nederlandse taal;

 • Tot slot heb je minimaal MBO werk- en denkniveau. 

Jij krijgt:

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en 8% vakantiegeld;

 • Reiskostenvergoeding (wanneer je verder weg woont dan 10km) en een pensioenregeling;

 • 25 vakantiedagen (bij fulltime) en de mogelijkheid om dagen bij- en te verkopen;

 • Een sport jaarabonnement budget tot € 120,-;

 • 20% op onze Loods artikelen en 50% korting in het Loods 5 restaurant;

 • Toegang tot ons online leerplatform waarmee je jouw kennis en vaardigheden verder kunt uitbreiden;

 • Een mooie, inspirerende werkplek die voelt als thuis met de lekkerste koffie en de leukste collega’s!

Ben jij onze nieuwe verkoper?

Diversiteit vinden wij belangrijk. Waarom? Diversiteit zorgt namelijk voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar recruitment@loods5.nl of neem contact met ons op via de WhatsApp button. We helpen je graag verder!