Stylist(e)

Solliciteer nu

Stylist(e)

We kunnen samen alvast één ding afvinken; jouw passie voor styling! Als je ook nog eens blij wordt van het werken in de inspirerende wereld van Loods 5, het inspireren van klanten en als jij een echte aanpakker bent, dan is dit een match! Voor onze Loods 5 winkel in Sliedrecht zijn wij op zoek naar jou.

32-40 uur · Sliedrecht · Winkel

Bij Loods 5 kunnen klanten terecht voor een uniek interieur. Original shopping staat bij ons dan ook op de eerste plaats; we willen onze klanten inspireren en dagen ze uit om onze hele winkel te ontdekken! We werken samen met honderden deelnemers die zorgen voor een steeds wisselend assortiment bij onze winkels in Amersfoort, Sliedrecht, Zaandam Maastricht én Duiven.

De functie:

In deze functie ga je niet alleen als styliste aan het werk, maar ben je ook één of twee dagen per week onderdeel van het verkoopteam. Onze stylisten zorgen er iedere dag voor dat onze winkels er prachtig uitzien. De stylingteams van al onze winkels werken samen aan één uitstraling voor alle winkels, maar natuurlijk heeft iedere team ook eigen projecten, want juist die maken iedere winkel uniek. Dankzij jouw innovatie ideeën wordt onze winkel iedere dag nóg mooier en leuker. We verwachten dan ook dat je steeds met nieuwe, creatieve oplossingen komt. De taak van een stylist(e) is heel breed; je zorgt voor de styling van de winkel, maar helpt ook klanten om een eigen stijl te ontdekken. Je spot meteen de mooiste artikelen in onze winkel en helpt de deelnemers een eindje op weg. Tijdens shoots assisteer je de fotograaf en zorg je ervoor dat de set er picture perfect uitziet.

Als verkoopmedewerker bij Loods 5 ben je van alle markten thuis. Je adviseert de klanten, beantwoord vragen en je helpt hen om hun droominterieur te vinden. Maar ook voor de order van een maatwerk bank draai jij je hand niet om. Naast het werken met klanten ben je ook bezig met het op orde houden van de voorraad en administratie, maar ook de styling van onze meubels en accessoires vragen om je creatieve blik.

Jouw werkdag:

Je dag bij Loods 5 begint om 08:30. Geen ochtendmens? Pak dan een sterke kop koffie in de kantine! Samen met het stylingteam en de stagiaires bespreek je de dag en maak je een taakverdeling. Onze winkels zien er iedere dag anders uit, dus voor je het weet rol je met karren vol verse woonaccessoires door de winkel om de presentatie eilanden en stijlhuisjes opnieuw in te richten. Terwijl jij shopt voor nieuwe accessoires, help je een paar klanten op weg om ook met zo’n volle kar de deur uit te gaan. Je bent niet vies van een project, dus je zorgt met een nieuw behang of een trendkleur op de muur voor een hele nieuwe look in de winkel. Natuurlijk maak je foto’s van het hele proces, want dat kan de marketingafdeling mooi gebruiken op social media en de blog. Om 17.00 zit je dag erop en trek je de deur achter je dicht met een hoofd vol plannen voor de volgende dag. Tot morgen!

Jouw werkdag in het weekend ziet er iets anders uit, natuurlijk trek jij de winkel recht aan het begin van jouw werkdag, maar verder ben jij de inspirerende verkoopmedewerker die klanten adviseert voor de mooiste bank/kussens/vloerkleed enz. En natuurlijk help jij met de verkoop!

Jij bent:

 • Een professional met 2 á 3 jaar werkervaring op het gebied van interieur, styling en wonen;

 • Een handige Harry met killer verf- en behangskills;

 • Representatief en altijd te porren voor iets nieuws;

 • Enthousiast, creatief en heel flexibel;

 • Klantgericht, vriendelijk en behulpzaam;

 • Een prater, communiceren is geen probleem;

 • Zelfstandig, je weet met of zonder team een plan tot uitvoering te brengen;

 • Innovatief, je zit vol plannen om onze winkel nog beter en mooier te maken;

 • Flexibel (Loods 5 Sliedrecht is zeven dagen per week open, bij jouw werkweek hoort een weekenddag);

 • Je beheerst de Nederlandse taal.

Jij krijgt:

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en 8% vakantiegeld;

 • Reiskostenvergoeding (wanneer je verder weg woont dan 10km) en een pensioenregeling;

 • 25 vakantiedagen (bij fulltime) en de mogelijkheid om dagen bij- en te verkopen;

 • Een sport jaarabonnement budget tot € 120,-;

 • 20% op onze Loods artikelen en 50% korting in het Loods 5 restaurant;

 • Een Loods 5 Cadeaukaart t.w.v. 25,00 euro op jouw verjaardag;

 • Toegang tot ons online leerplatform waarmee je jouw kennis en vaardigheden verder kunt uitbreiden;

 • Een mooie, inspirerende werkplek die voelt als thuis met de lekkerste koffie en de leukste collega’s!

Ben jij onze nieuwe styliste?

Perfecte match? Dan zien we jouw cv en motivatie graag tegemoet! Vertel in je motivatie waarom juist jij zo geschikt bent voor deze functie en laat ons weten waar jij je wooninspiratie vandaan haalt!

Diversiteit vinden wij belangrijk. Waarom? Diversiteit zorgt namelijk voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom!

Let op: afhankelijk van het aantal uren zal je één of twee dagen per week onderdeel zijn van het verkoopteam en zal je één weekenddag werken.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar recruitment@loods5.nl of neem contact met ons op via de WhatsApp button. We helpen je graag verder!