Verkoopmedewerker

Solliciteer nu

Verkoopmedewerker

We kunnen samen alvast één ding afvinken; jouw passie voor interieur! Als je ook nog eens blij wordt van het werken in de inspirerende wereld van Loods 5, het helpen van klanten en het bijdragen aan het aantal verkooporders, dan is dit een match! Voor onze Loods 5 winkel in Zaandam zijn wij op zoek naar jou.

8-40 uur · Zaandam · Winkel

We zoeken een verkoper met ervaring (bijbaan/parttime/fulltime). Naast het beheersen van de nodige verkoop-skills hechten wij veel waarde aan een fijne werksfeer op de vloer. Heb jij een goede werkhouding, ben je collegiaal, communicatief sterk, kun jij het overzicht houden op drukke dagen en heb jij ervaring in de retail? Lees dan gauw meer over jouw toekomstige functie.

De functie:

Bij Loods 5 zijn wij voor onze verschillende afdelingen op zoek naar verkoopmedewerkers.

Als verkoper op de afdeling Eigen Collecties vertegenwoordig je meer dan 100 designmerken, zoals Vitra, Kartell, HAY, Muuto, Normann Copenhagen, Artemide, Flos en Pols Potten. Op deze afdeling vind je ook onze eigen collectie, bestaande uit prachtige interieurbasics en trendy items. Denk hierbij aan banken, tafels en veel leuke accessoires. Op de begaande grond vind je onze partners. Onze partners verkopen prachtige collecties waar we op zoek zijn naar een verkoopmedewerker op de meubelbalie.

Keuze genoeg dus!

Een dag als verkoopmedewerker bij Loods 5:

Goedemorgen! Je stapt binnen bij Loods 5 Zaandam. Je haalt het eerste overheerlijke kopje koffie van de dag en sluit om 09.30 uur aan bij jouw collega’s voor de dag start (op zondag om 11.30). Het is tijd om de planning van de dag door te nemen.

Als verkoopmedewerker bij Loods 5 adviseer je klanten, beantwoord je vragen en help je hen om hun droominterieur te vinden. Door jouw positieve, energieke en deskundige houding sluit jij het verkoopgesprek af met het maken van een verkooporder. Na de lunch moet er nog het een en ander verschoven worden op de vloer, want de styling van onze Eigen Collectie houden we natuurlijk zelf bij. Hiervoor gebruiken we uiteraard hulpmiddelen, maar fysiek wordt er wel wat van je gevraagd. Naast sales houd je ook overzicht over de hele afdeling, trek je tussendoor de schappen recht en schiet je nog even te hulp in het magazijn.

De dag is voorbijgevlogen, rond 18.00 uur sluit je samen met je collega’s af en ga je gegarandeerd met een glimlach op je gezicht naar huis toe.

Jij bent:

 • Energiek;

 • Klantgericht;

 • Commercieel;

 • Fit en semi- sterk! (Loods 5 Zaandam is 20.000 M2 groot en er wordt gesjouwd);

 • Flexibel (Loods 5 Zaandam is zeven dagen per week open, wij vragen beschikbaarheid op feestdagen, tijdens vakantieperiodes en 1 weekenddag per week);

 • Op zaterdag én zondag beschikbaar (je zal iedere week één weekenddag werken, afwisselend op zaterdag of zondag);

 • Je beheerst de Nederlandse taal;

 • Tot slot heb je minimaal MBO werk- en denkniveau.

Jij krijgt:

 • Een bruto uurloon tussen €13,82 - €16,04 afhankelijk van leeftijd en ervaring en 8% vakantiegeld;

 • Reiskostenvergoeding (wanneer je verder weg woont dan 10km) en een pensioenregeling;

 • 25 vakantiedagen (bij fulltime) en de mogelijkheid om dagen bij- en te verkopen;

 • Een sport jaarabonnement budget tot € 120,-;

 • 20% op onze Loods artikelen en 50% korting in het Loods 5 restaurant;

 • Een Loods 5 Cadeaukaart t.w.v. 25,00 euro op jouw verjaardag;

 • Toegang tot ons online leerplatform waarmee je jouw kennis en vaardigheden verder kunt uitbreiden;

 • Een mooie, inspirerende werkplek die voelt als thuis met de lekkerste koffie en de leukste collega’s!

Kom jij ons verkoopteam versterken?

Gaat jouw hart sneller kloppen van bijzondere meubels en lijkt het je leuk om als verkoopmedewerker een van onze afdelingen te versterken? Solliciteer dan snel! Deze functie is zowel als bijbaan, parttime als fulltime te vervullen.

Diversiteit vinden wij belangrijk. Waarom? Diversiteit zorgt namelijk voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar recruitment@loods5.nl of neem contact met ons op via de WhatsApp button. We helpen je graag verder!